Ero sivun ”Playstation 3” versioiden välillä

HypeWiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Rivi 27: Rivi 27:
  
  
*Jojo's Bizarre Adventure All-Star Battle: Hidas, tönkkö, autokombon omaava ja muutenkin paska mättöpeli. Presentaatio auttaa jaksamaan hetken, muttei kauaa.
+
*Jojo's Bizarre Adventure All-Star Battle: Hidas, tönkkö, autokombon omaava ja muutenkin paska mättöpeli. Lisenssi auttaa jaksamaan hetken, muttei kauaa.
  
  
*King of Fighters XII: Tärisyttävä feili in so many ways...muttei ainakaan sisällä Hyperdrive -soopaa.
+
*King of Fighters XII: Tärisyttävä feili in so many ways...muttei ainakaan sisällä Hyperdrive-soopaa.
  
*King of Fighters XIII: Uudemmista mättöpeleistä paras, koska KOF, mutta aika turha, koska movelistit ovat aivan liian karsittuja ja aikaisemmista osista löytymättömiä hahmoja on ruhtinaalliset 1,66 kappaletta. Komborunkkausmittarimekaniikka on myös vehkeestä ja turhan monet hahmot näyttävät käyneen jonkun Street Fighter IV-mongoloidimasiinan läpi. Etenkin Akuma-Ryo on urusan. Soundtrack on sentään SNKmaisen mässy ja EX-liikkeet toki jees.
+
*King of Fighters XIII: Uudemmista mättöpeleistä paras, koska KOF, mutta aika turha, koska movelistit ovat aivan liian karsittuja ja aikaisemmista osista löytymättömiä hahmoja on ruhtinaalliset 1,66 kappaletta. Komborunkkausmittarimekaniikka on myös vehkeestä ja turhan monet hahmot näyttävät käyneen jonkun Street Fighter IV -mongoloidimasiinan läpi. Etenkin Akuma-Ryo on urusan. Soundtrack on sentään SNKmaisen mässy ja EX-liikkeet toki jees.
  
*''Kingdom Hearts HD 1.5 ReMIX'': Tyyppailin tästä peliläjästä hetken sarjan ykkösosan HD -porttausta. Kyseisen tekeleen purkkaesoteerisfilosofisen jauhamisen ja Disney -räveltämisen vaivaannuttavan huono yhdistelmä söi peli-intoni kuitenkin nopsaan. Bulkkitaistelun vakkarihuono kamera ei myöskään kiihottanut.
+
*''Kingdom Hearts HD 1.5 ReMIX'': Tyyppailin tästä peliläjästä hetken sarjan ykkösosan HD -porttausta. Kyseisen tekeleen purkkaesoteerisfilosofisen jauhamisen ja Disney-räveltämisen vaivaannuttavan huono yhdistelmä söi peli-intoni kuitenkin nopsaan. Bulkkitaistelun vakkarihuono kamera ei myöskään kiihottanut.
  
  
Rivi 42: Rivi 42:
 
*Persona 4 Arena: Mekaniikoiltaan luultavasti hirvein pelaamani 2D-mättöpeli. Munapystyrushdownpainotteisuus ja yltiötehokkaat puolustusmanööverit tarjoavat pelattavuudelle the worst of both worlds, jonka lisäksi on mukana aivan liikaa animumätöille perinteistä ylimääräistä säätöä kaiken maailman awakening-, stand- ym. tuuban muodossa. Presentaatio on myös aika kökköä; etenkin vektoriväritetyt pelaajahahmot ovat masentavaa katsottavaa. Se, että rosterissa on Chie sekä Kanji vain korostaa kurjuutta.
 
*Persona 4 Arena: Mekaniikoiltaan luultavasti hirvein pelaamani 2D-mättöpeli. Munapystyrushdownpainotteisuus ja yltiötehokkaat puolustusmanööverit tarjoavat pelattavuudelle the worst of both worlds, jonka lisäksi on mukana aivan liikaa animumätöille perinteistä ylimääräistä säätöä kaiken maailman awakening-, stand- ym. tuuban muodossa. Presentaatio on myös aika kökköä; etenkin vektoriväritetyt pelaajahahmot ovat masentavaa katsottavaa. Se, että rosterissa on Chie sekä Kanji vain korostaa kurjuutta.
  
*PlayStation All-Stars Battle Royale: Teknisesti, presentaatioltaan, rosteriltaan ja gameplayltaan tyrmistyttävän köyhä kökkerö. Ainoa pelin korkeatasoinen asia on sen harrastaman Smash Bros.-plagioinnin määrä.
+
*PlayStation All-Stars Battle Royale: Teknisesti, graffoiltaan, rosteriltaan ja gameplayltaan tyrmistyttävän köyhä kökkerö. Ainoa pelin korkeatasoinen asia on sen harrastaman Smash Bros.-plagioinnin määrä.
  
*Puyo Puyo Tetris: Kaksi kakkaa pelisarjaa kohtaa todella halvalla presentaatiolla ja turhilla ynnä toimimattomilla miksausclusterfuck -moodeilla varustetussa kasassa paskaa.  
+
*Puyo Puyo Tetris: Kaksi kakkaa pelisarjaa kohtaa todella halvalla ulkoasulla ja turhilla ynnä toimimattomilla miksausclusterfuck -moodeilla varustetussa kasassa paskaa.  
  
  
Rivi 51: Rivi 51:
 
*Super Street Fighter II Turbo HD Remix: Syyttä puhkikuluttua mättöä entistä kauheammilla graffoilla! Yeeeno.
 
*Super Street Fighter II Turbo HD Remix: Syyttä puhkikuluttua mättöä entistä kauheammilla graffoilla! Yeeeno.
  
*Street Fighter IV: Street Fighter II all over again, sekä pelin kökköydessä että ylirunkkauksen määrässä. Myös uusi grafiikkatyyli ja hahmot ovat vatsaa vääntäviä. Miljoonat iteraatiot eivät auta, kun gameplay on lähtökohtaisesti kasa lannoitetta kiitos "helpotettujen" inputtien, nappiähkyn ja FADC -FUCKkailun.
+
*Street Fighter IV: Street Fighter II all over again, sekä pelin kökköydessä että ylirunkkauksen määrässä. Myös uusi grafiikkatyyli ja hahmot ovat vatsaa vääntäviä. Miljoonat iteraatiot eivät auta, kun gameplay on lähtökohtaisesti kasa lannoitetta kiitos "helpotettujen" inputtien, nappiähkyn ja FADC-FUCKkailun.
  
 
*Soul Calibur V: Turha, koska rosterin uudistus on puolivillainen, uudet hahmot suht hanurista ja move-listejä on poistettu. Myös Ivyn hinkkien kasvaminen on tässä tittelissä anteeksiantamattomasti komborikottu.
 
*Soul Calibur V: Turha, koska rosterin uudistus on puolivillainen, uudet hahmot suht hanurista ja move-listejä on poistettu. Myös Ivyn hinkkien kasvaminen on tässä tittelissä anteeksiantamattomasti komborikottu.
Rivi 57: Rivi 57:
  
 
*Under Night In Birth: Melty Blood ilman hyvää rosteria, eli offensiivista pastaa. Kirsikkapoikana päällä autokombo.
 
*Under Night In Birth: Melty Blood ilman hyvää rosteria, eli offensiivista pastaa. Kirsikkapoikana päällä autokombo.
 +
 +
*Unfinished Swan, The: Omintakeinen ja vaihteleva puzzleilu, jonka läpäisee nopeasti ja tuskattomasti. Estetiikan ja juonen kuppaisuus tosin haittaa.

Versio 25. lokakuuta 2016 kello 20.50

Kirjastoltaan köyhän miehen Xbox 360, mutta hardware on yllättävän hyvää verrattuna aikasempiin pleikkareihin. Toisaalta niin pitäisikin five hundred-and-ninety-nine-US-dollarsin jälkeen. Ohjain on vielä syöpäisempi kuin PASkakkosessa, mutta sentään kestävämpi.


  • Aquapazza: Pelattavuudeltaan yllättävän hyvä animemättöpeli, ainakin genren nykyajan alhaisilla standardeilla. Rosterissa on käytetty turhan vähän tekijän eri IP:tä ja assistit ovat myös syöpää, which goes without saying.
  • Arcana Heart 3: Rosteriltaan yksisukupuolinen ja muutenkin suht kuppainen, mutta mekaniikoiltaan ihan mielenkiintoinen animu-2D-tappelu. Vaihteeksi kuitenkin komborunkahtava, PAITSI TIETYSTI COMMAND GRABIEN SUHTEEN! Eli kiitti...ihan...vatusti!


  • Blazblue: Hahmodesigniltaan sisarsarjaansa Guilty Gearia kenties vähemmän offensiivisen sontainen, mutta gameplayltaan vielä köyhempi. Kombo-onanointi ja yliliikkuvuus ovat samaa tasoa kuin kaikissa muissakin animumätöissä, mutta peli nokittaa vielä melkoisen uniikeilla lisäkälleillä, kuten sillä, että blockstunnista voi heittää. Wii U:ta.


  • Catherine: Gameplayltaan hauska, joskin turhan itseään toistava. Juoni on kuitenkin aikamoista "men are an expendable species"-paskaa, jonka takia yksinpelin lukuisat baarihaahuilut ovat suurilta osin perseestä kuuluvaa pakkopullaa. Yhdistyskavereitteni väärien mielikuvien ja provomanian huonon yhdistelmän takia oli pelin läpäiseminen erityisen nautinnollista, not. Multiplayer on kuitenkin harvinaisen hupaisaa.


  • Ducktales Remastered: Läpäisty kavereiden kanssa. Melko turha päivitys, koska alkuperäinen peli on vanhentunut mainiosti. Presentaatio on WayForwardmaiseen tapaan hyvää, mutta geneeristä ja gameplay NESsin Ducktalessia. Rönsyilevä ruutudesign ei vakuuta ja juoniosiot ovat melkoisen turhia ei-nostalgiaonanoijille.


  • Final Fantasy X / X-2 HD Remaster: Pelasimme X:ää kaverin kanssa kymmenisen tuntia, jonka aikana taivastelimme tahattoman koomisille mutta tyystin epäjohdonmukaisille juoniosioille sekä tuhouduimme fleguun perus-JRPG-pelattavuuteen. Jatko-osaa ei sitten tarvinnutkaan kokeilla juonijatkuvuuden ansiosta. Wakka-thumbs upit sarkastiseen sävyyn, siis.


  • Gal*Gun: Premissiltään mahtava on-rail-shooter, jonka gameplay on kuitenkin yltiöyksinkertaista ja rutikuivaa ampumisnapin pohjassapitelyä. Pelaamista siivittänyt fenotyypin loppumaton mutta legitiimi ulina vei minulta lopunkin vähäisen motivaation.


  • Half-Life 2: Sikana itsetarkoituksellista fysiikkamoottorimasturbointia sisältävä jatko-osan kuvatus, johon ei ole jäänyt suunnilleen mitään ykkösosan hurmaavuudesta. Etenkin suht orgaaniselta vaikuttaneen Black Mesan korvaaminen huonolla tavalla videopelimäisillä set pieceillä on rektaalista. Näistä varsinkin ylivenytetyt ajoneuvokohdat sekä purkkakauhuinen Ravenholm ovat silkkaa tuskaa. Lisäksi PS 3 -portti on PS 3 -portti. Ei vaan voi ymmärtää, miten jotkut edelleenkin jaksavat hypettää jotain kolmosepisodia tästä jöötistä.
  • Heavenly Sword: Teknisesti huono, gameplayltaan tylsä, hahmoiltaan hajottava ja juoneltaan itkettävän emodramaattinen hack-and-slash/shootter-kuppailu.


  • Jojo's Bizarre Adventure All-Star Battle: Hidas, tönkkö, autokombon omaava ja muutenkin paska mättöpeli. Lisenssi auttaa jaksamaan hetken, muttei kauaa.


  • King of Fighters XII: Tärisyttävä feili in so many ways...muttei ainakaan sisällä Hyperdrive-soopaa.
  • King of Fighters XIII: Uudemmista mättöpeleistä paras, koska KOF, mutta aika turha, koska movelistit ovat aivan liian karsittuja ja aikaisemmista osista löytymättömiä hahmoja on ruhtinaalliset 1,66 kappaletta. Komborunkkausmittarimekaniikka on myös vehkeestä ja turhan monet hahmot näyttävät käyneen jonkun Street Fighter IV -mongoloidimasiinan läpi. Etenkin Akuma-Ryo on urusan. Soundtrack on sentään SNKmaisen mässy ja EX-liikkeet toki jees.
  • Kingdom Hearts HD 1.5 ReMIX: Tyyppailin tästä peliläjästä hetken sarjan ykkösosan HD -porttausta. Kyseisen tekeleen purkkaesoteerisfilosofisen jauhamisen ja Disney-räveltämisen vaivaannuttavan huono yhdistelmä söi peli-intoni kuitenkin nopsaan. Bulkkitaistelun vakkarihuono kamera ei myöskään kiihottanut.


  • Nitroplus Blasterz; Heroines Infinite Duel: Modimainen väännös Aquapazzasta vielä yksisukupuolisemmalla ja muutenkin huonommalla rosterilla -- etenkin vierailevat tähdet ovat miltein Smash Bros -tasoa -- sekä vielä sekasortoisemmilla assisteilla. Kuraa, kaiken kaikkiaan. Jopa Nitro Royale on parempaa. Sentään command grabeihin voi jostain kumman syystä kombottaa.


  • Persona 4 Arena: Mekaniikoiltaan luultavasti hirvein pelaamani 2D-mättöpeli. Munapystyrushdownpainotteisuus ja yltiötehokkaat puolustusmanööverit tarjoavat pelattavuudelle the worst of both worlds, jonka lisäksi on mukana aivan liikaa animumätöille perinteistä ylimääräistä säätöä kaiken maailman awakening-, stand- ym. tuuban muodossa. Presentaatio on myös aika kökköä; etenkin vektoriväritetyt pelaajahahmot ovat masentavaa katsottavaa. Se, että rosterissa on Chie sekä Kanji vain korostaa kurjuutta.
  • PlayStation All-Stars Battle Royale: Teknisesti, graffoiltaan, rosteriltaan ja gameplayltaan tyrmistyttävän köyhä kökkerö. Ainoa pelin korkeatasoinen asia on sen harrastaman Smash Bros.-plagioinnin määrä.
  • Puyo Puyo Tetris: Kaksi kakkaa pelisarjaa kohtaa todella halvalla ulkoasulla ja turhilla ynnä toimimattomilla miksausclusterfuck -moodeilla varustetussa kasassa paskaa.


  • Skullgirls: Presentaatioltaan omaperäinen, muttei hyvä, mekaniikoiltaan mielikuvituksetonta normikombo-onanointia ja hahmodesigneiltaan epävakuuttava sekä yksisukupuolinen (en ole jostain kumman syystä vaivautunut tsekkaamaan DLC -jamppoja). Aika indiemättöpeli, siis.
  • Super Street Fighter II Turbo HD Remix: Syyttä puhkikuluttua mättöä entistä kauheammilla graffoilla! Yeeeno.
  • Street Fighter IV: Street Fighter II all over again, sekä pelin kökköydessä että ylirunkkauksen määrässä. Myös uusi grafiikkatyyli ja hahmot ovat vatsaa vääntäviä. Miljoonat iteraatiot eivät auta, kun gameplay on lähtökohtaisesti kasa lannoitetta kiitos "helpotettujen" inputtien, nappiähkyn ja FADC-FUCKkailun.
  • Soul Calibur V: Turha, koska rosterin uudistus on puolivillainen, uudet hahmot suht hanurista ja move-listejä on poistettu. Myös Ivyn hinkkien kasvaminen on tässä tittelissä anteeksiantamattomasti komborikottu.


  • Under Night In Birth: Melty Blood ilman hyvää rosteria, eli offensiivista pastaa. Kirsikkapoikana päällä autokombo.
  • Unfinished Swan, The: Omintakeinen ja vaihteleva puzzleilu, jonka läpäisee nopeasti ja tuskattomasti. Estetiikan ja juonen kuppaisuus tosin haittaa.